Øget pres for at få solgt "genbrugsejendommen"

Soc.Dem. opfordres til "tænkepause"

Artiklens øverste billede
Genbrugsejendommen, som i øvrigt blev solgt med tab til renovationsvæsenet, møder nu også kritik fra Liste T.

l Nu melder også dele af venstrefløjen sig i koret af politiske stemmer, der vil presse Soc.Dem. til at sælge "genbrugsejendommen" på Arnold Nielsens Boulevard 71, der ejes af renovationsvæsenet. Hidtil har de konservative og Hvidovrelisten været de mest markante kritikere af købet af de bygninger, som Soc.Dem. vil have indrettet til genbrugsbutik. Men heller ikke Kim Østerberg (T) ønsker nu en genbrugsbutik. - Sagen omkring køb og brug af ejendommen på Arnold Nielsens Boulevard 71 har udviklet sig til en farce. Sælg omgående det møg, udtaler Kim Østerberg. - Hvidovre Avis bragte i sidste uge en artikel omkring den kommunale ejendom på Arnold Nielsens Boulevard 71, som mildest talt har haft et ejendommeligt og farceagtigt forløb. Sagen blev behandlet den 31. maj i Teknik-. og Miljøudvalget, hvor den atter blev udsat. Årsagen til udsættelsen skyldtes først og fremmest, at den Socialdemokratiske gruppe ikke havde flertal i udvalget, da et medlem var fraværende. Heroverfor stod Karl-Erik Høholt Jensen (V), Mikkel Dencker (O) og undertegnede, der alle ønskede at sælge ejendommen. Hverken forslag om brug af ejendommen til en genbrugsbutik eller et salg ville således kunne opnå flertal, og derfor foreslog jeg, at sagen blev udsat, meddeler han. Tænkepausen - Jeg er til sagen af den klare opfattelse, at bygningerne er i meget dårlig stand og derfor aldeles uegnet til en genbrugsbutik med mindre der hældes flere millioner kroner i projektet. Således er en til to bygninger i så dårlig en stand, at man anbefaler nedrivning. Hele forløbet har vist, at ejendommen blev købt uden et tilstrækkeligt overblik og vurdering af bygningernes stand. Først mente man de kunne bruges til Musikskolen og senere så til et genbrugshus, nævner han. - Jeg har ikke mødt klare argumenter og forslag, der kan begrunde, at kommunen fortsat bør eje ejendommen. Jeg skal derfor opfordre den Socialdemokratiske gruppe om at bruge tænkepausen konstruktivt til at overveje et salg, i stedet for nogle lappeløsninger, som ikke holder i længden eller som før eller siden vil udløse behov for gengribende renovering af bygningerne. - Indtægterne fra salget vil tilfalde renovationsområdet, hvorfor der i givet fald bl. a. kan rettes lidt op på den efter min opfattelse meget tåbelige beslutning, som et flertal i kommunalbestyrelsen i en anden sag på kloakområdet tog på det lukkede møde i kommunalbestyrelsen den 13. juni, beretter Kim Østerberg. terf

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.