Mælkebøtten - kan ikke få ørenlyd

- Hva'? Hallo? Undskyld sig det lige igen... Sådan føres en telefonisk samtale, når man bliver stillet om til kontoret

Artiklens øverste billede
Børnehaven mælkebøtten har problemer med lyden fra taget december 2006

Støjniveauet er efter sigende ulideligt i Børnehuset Mælkebøtten på Hvidovrevej 440. Grunden til de skærende decibel er bygningens specielle udformning. En arkitektonisk streg, hvor bagmandens overvejelser kan diskuteres. Huset, som skal rumme 45 børn i børnehave- og vuggestuealder, har loft til kip, hvor kontor, grupperum, soverum og fællesrum kun er adskilt af vægge, hvilket åbenlyst kanaliserer råb, skrig og skrål ud i samtlige loftløse lokaler. Hallo? - Velkommen til Børnehuset Mælkebøtten. Du har nu følgende valgmulighed: Tast 1 - for kontoret. Tast 2 - for "Blomsterne". Tast 3 for "Rødderne"... og så videre... Så hvis man skal have fat i lederen Linda Hemmingsen, tastes naturligvis 1. Linda Hemmingsen skænker kommentaren, - Ingen kommentar!, som de fleste institutionerledere gør i disse dage. Men lederen er så den eneste "tavse" under samtalen, som nærmest overdøves af en osteklokkeagtig grinen, græden og snakken. Lederens kontor? Fra dette lokale leder Linda Hemmingsen dagligdagen i børnehuset. Herfra samler hun sine tanker og korresponderer med diverse samarbejdspartnere, som ledere gør! Tast 6 for ørenlyd Tast 7 for kommentar fra Social- og sundhedsdirektør eller daginstitutionschef, og de vender tilbage dagen efter med svar på tiltale. Man er under pres på dette område, idet der hele tiden dukker sager op med lukninger, ildpåsættelse samt nybyggeri og de evige ned- og opnormeringer af institutionerne i Hvidovre. I denne sag blev der tilbage i 12. måned 2005 udfærdiget af en rådgivende ingeniør forslag til udbedring af forholdene i instutionen. Men intet er sket siden, så nu har man endnu en gang, efter mange henvendelser fra både forældre og institution, iværksat en undersøgelse af muligheder for løsning på problemet. Repræsentanter fra Teknisk Forvaltning og dagistitutionschef Bodil Stauning besøgte forleden Børnehuset for ved selvsyn at besigtige forholdene. Ud af dette besøg, er institutionens bestyrelse blevet forelagt tre forslag udarbejdet i samarbejde med en arkitekt, hvor man fra børnehuset skal komme med et høringssvar på disse den 1. februar 2007, som derefter skal til politisk forhandling på Rådhuset. - Men problemet skulle gerne være løst i løbet af 2007, fastslår daginstitutionschefen Bodil Stauning. Sagen har nu kørt i 2 1/2 år. Hvorfor Arbejdstilsynet? Arbejdstilsynet er også blandet ind i sagen, men Bodil Stauning kan kun gisne om deres optræden i denne sag, idet kommunen ikke har kontaktet denne instans. bak

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.