Saftige sandwiches på Nordlundsvej
"The Sandwich" åbnet i Avedøre-slagterens tidligere lokaler
Kylling, der steges i egen ovn og i egen marinade. Hjemmelavede dressinger. Og friske, gode råvarer. Det er ingredienserne i den opskrift, der hedder "The Sandwich". Succeskonceptet på en sandwichbar, der nu er nået til Hvidovre. Butikken er åbnet i den gamle Avedøre-slagters lokaler på Nordlundsvej 39. Og de saftige sandwiches bliver allerede langet over disken i betydelige mængder. The Sandwich er ejet af samme mand, som også står bag café-kæden "Café Emil", der bl.a. ligger i Frihedens Butikscenter. - Jeg fik idéen til "The Sandwich" i London og Paris, hvor man kører med samme koncept. Nu er vi nået op på 7 butikker i Storkøbenhavn, alle på franchise-basis, fortæller Abusan Komaz, der startede sin restaurationskarriere med den første Café Emil i 1995. "The Sandwich" får dagligt leveret kyllinger fra Frankrig og marinerer dem derefter i hjemmelavet lage, hvorefter de steges i specialovne, der gør, at saften forbliver, men fedtet forsvinder. Det viser sig på menukortet, der disker op med mange forskellige former for sandwich og andre retter med den lækre kylling. Alle dressinger er også hjemmelavede og maden tilberedes i butikkens eget køkken. - Vi er også leveringsdygtige i mad til firmaer, fødselsdage og receptioner. Jeg har to professionelle kokke ansat, der kan lave lige hvad kunden ønsker, siger Komaz, der allerede har kunder på Hvidovre Hospital, Falck Hvidovre og Københavns Lufthavn. ark