Forældrene positivt stemt

- Klassen har stor gavn af det spændende projekt. Det har skabt en større helhed... Sådan siger Bent Olsen, faderen til Mathilde, der går i 1.c. Han er også medlem af forældrekontaktgruppen og er derfor meget engageret hvad angår forsøget med de fire læringsstile. - Uden at jeg har et egentligt sammenligningsgrundlag, så virker det som om, at forsøget har en effekt. I hvert fald vil jeg mene, at klassen som helhed har haft gavn af projektet, siger Bent Olsen. Hans datter klarer sig godt i skolen og er en del af den fagligt bedre ende af klassen. Og han kan mærke, at hun udfordres i sin kunnen. - Lærerne er gode til at følge med i, om projektet virker eller ej. De holder et godt øje med børnene og engagerer sig i, hvordan de trives i forhold til de fire læringsstile. Lærerne skal i det hele taget have stor ros. Et forsøg som dette kan kun gennemføres med så engagerede kræfter, siger Bent Olsen. Også dét at forældrene laver undervisningsmateriale i form af spil til børnene er en stor fordel. - Vi får talt sammen - sikkert mere end hvis vi bare mødtes til et forældremøde. Det er min kone, der har været med til at lave spil, og hun fortæller, at det både var hyggeligt og sjovt, men også meget gavnligt for dem, der måske ikke helt forstår, hvad forsøget går ud på. Ved at være med til at lave spillene forstår man pludselig meget bedre, hvad eleverne lærer i skolen, hvordan de lærer det og hvor langt de er. Det er meget positivt... - Dermed bliver det som forældre også lettere at hjælpe børnene med lektierne. Jeg er selv ingeniør og er vant til at bygge tingene firkantet op. Men jeg er blevet nødt til at lære, at Mathilde måske bedst kan læse lektier med en bold i den ene hånd, og har måttet tage stilling til om hun skal sidde ved køkkenbordet istedet for ved sofabordet, fortæller Bent Olsen og slutter: - Forsøget fungerer! Derfor er det så spændende at følge med i. Det virker som om der bliver skabt en helhed: Man tilgodeser dem, der ikke er så gode til at lære ved at lytte - som den normale undervisning i en klasse er baseret på - og der bliver også skabt udfordringer for de dygtigere... ark

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.