Retfærdigheden sejrede - men kostede pavilloner!

Naturklagenævnet stadfæster Fredningsnævnets afgørelse fra april

Artiklens øverste billede
Vi mistede tre pavilloner, og må nu se fremad, konstaterer Erik Hauervig.

l - Retfærdigheden sejrede - men kostede pavilloner!, meddeler Erik Hauervig , formand for Danmarks Civile Hundeførerforening i Hvidovre. Naturklagenævnet afsagde den 14. juni kendelse i sagen om modernisering af DCH Hvidovres moderniseringsplaner. - Den 14. juni kom optimismen tilbage til Danmarks Civile Hundeførerforening i Hvidovre. Vi havde den 3. april fået dispensation fra Fredningsnævnet til at modernisere klubben, men Danmarks Naturfredningsforening spændte ben for os ved at gøre indsigelse mod dispensationen. Ikke nok med at de spændte ben, de havde tilsyneladende også en skjult dagsorden, idet de til Hvidovre Avis udtalte, at de intet havde imod hundeklubbens tilstedeværelse på arealet ved Vestvolden, beretter formanden. - I klagen anbefalede Naturfredningsforeningen, at vi skulle forlade det området, som vi har benyttet og vedligeholdt for egen regning i 55 år! Naturklagenævnet har nu behandlet sagen, og de er kommet til det resultat, at de ikke finder anledning til at tilsidesætte Fredningsnævnet for Københavns Amts vurdering af, at det ansøgte ikke strider mod fredningens formål. - Naturklagenævnet må endvidere lægge vægt på, at det ansøgte anlæg vil være diskret placeret og ikke skønnes at påvirke landskab eller oplevelsen af fortidsmindet, at der ikke sker permanent opstilling af lysanlæg samt at der er tale om et alment fritidsformål. - På denne baggrund stadfæster Naturklagenævnet hermed Fredningsnævnet for Københavns Amts afgørelse af 3. april. Ser nu fremad - I DCH ser vi nu fremad, for som tidligere nævnt kæmper vi videre. Desværre har denne sag kostet os tre pavilloner og en masse tidskrævende arbejde, takket været "svipseren" fra Naturfredningsforeningen i Hvidovre. - Nu mangler vi bare, at den berømte mand med "pengepapkassen" eller hunde-venlige sponsorer dukker op og hjælper klubben med økonomien. Foreløbig vil jeg benytte Hvidovre Avis til at sende en tak til avisen for deres artikler og de mange borgere i Hvidovre, som har udtrykt deres sympati for klubbens arbejde, skriver Erik Hauervig.

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.