Mørt og saftigt
Kød bliver mere saftigt, hvis man salter det inden stegning. Mindre kødstykker skal saltes en time før stegning, større kødstykker et døgn før. Metoden kaldes gourmetsaltning, og der skal bruges 3-7 gram fint salt per kg kød. (LNB)
Kød bliver mere saftigt, hvis man salter det inden stegning. Mindre kødstykker skal saltes en time før stegning, større kødstykker et døgn før. Metoden kaldes gourmetsaltning, og der skal bruges 3-7 gram fint salt per kg kød. (LNB)
Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.
Giv artiklen via:
Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.
Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.
SE ABONNEMENTERALLEREDE ABONNENT? LOG IND
Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.
SE ABONNEMENTER ALLEREDE ABONNENT? LOG INDArtiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.
Forsøg igen senere.