Effektiv og professionel parkeringskontrol

Hvis du står som administrator for en ejendom – enten i privat eller erhvervsmæssigt regi – som har designerede parkeringspladser tilknyttet, kender du sikkert alt til problemet med uautoriseret og uvedkommende parkering.

Bilister, som ser deres snit til gratis parkering på private parkeringspladser, er til stor gene for de retmæssige indehavere af disse. Beboere og medarbejdere i de til parkeringspladserne hørende bygninger vil se sig henvist til parkering på gaden, hvor man ofte skal betale for denne luksus – især i tættere bebyggede områder og i byzoner.

Det er klart, at ingen kan være tjent med denne situation. Og derfor bør du sørge for, at der bliver ført opsyn med parkeringspladserne, så ejere, lejere eller ansatte ikke skal lide under dette forhold.

Hvordan får jeg sat skik på mine parkeringspladser?

Der er flere muligheder for at komme den uønskede parkering til livs. Du kan vælge at lade dine parkeringspladser afspærre, for eksempel ved hjælp af indhegning, og etablere adgangsbegrænsning. En sådan kan implementeres i form af bomme eller pullerter, som aktiveres ved fremvisning af gyldig parkeringstilladelse eller en token, eller via nummerplade genkendelse.

Dette er en yderst effektiv form for parkeringskontrol, som udelukkende tillader de retmæssige ejere af de pågældende parkeringspladser at holde på disse. Desværre er det ikke altid muligt at foretage en sådan afspærring. Og så skal der tages andre midler i brug.

Få en god og fleksibel parkeringsløsning hos et professionelt parkeringsselskab

Hvis du ikke har mulighed for at etablere adgangsbegrænsning på dine private parkeringspladser, er parkeringskontrol ved patruljering den eneste mulige løsning.

Der er her tale om et stykke tidskrævende arbejde, som du nødig selv vil påtage dig. Du bør i stedet rette henvendelse til et parkeringsfirma, som vil kunne hjælpe dig med en fornuftig parkeringsløsning.

Hvad indebærer parkeringsservice?

Når du kontakter et parkeringsselskab som for eksempel UnoPark, vil du blive tildelt en personlig konsulent. Han eller hun har til opgave at udfærdige en parkeringsløsning skræddersyet efter dine ønsker og dine parkeringspladsers størrelse og disposition.

UnoPark stiller veluddannede og erfarne parkeringsvagter med stor ekspertise inden for parkeringskontrol til rådighed, lige som parkeringsselskabet forestår alt hvad der handler om skiltning, opsætning af parkeringsautomater med videre. Endelig vil du få direkte adgang til at administrere din egen parkeringsløsning via en smart app, som lader dig tilgå administrationssystemet uanset hvor du er og tidspunktet på døgnet.

Du kan altid kontakte UnoPark for yderligere information om parkeringskontrol – klik ind og læs mere på UnoPark.dk

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.