Vanvidsbilist på gågaden: "Han kører fuldstændig sindsygt"

Fodgængere måtte springe for livet for vanvidsbilist på gågaden

 Tip en ven    Udskriv   Del

Flere fodgængere måtte springe for livet, da en 18-årig mand i en blå Peugeot i går eftermiddags kørte vanvittigt på gågaden i Ryesgade i centrum af Aarhus.

Østjyllands Politi modtog klokken 16.34 og de følgende minutter flere anmeldelser fra folk, der fortalte om en vanvidsbilist, der kørte på gågaden og var kørt ind i flere parkerede biler på Rosenkrantzgade, der er en sidegade til gågaden.

"Flere af anmelderne sagde, at manden kørte fuldstændigt vanvittigt, og fodgængere måtte springe for livet," fortæller politikommissær Mogens Brøndum, Østjyllands Politi.

Politiet satte alt disponibelt mandskab ind i jagten på vanvidsbilisten, og klokken 16.55 kom der nye anmeldelser om, at den blå Peugeot var kørt over for rødt flere steder i Brabrand.

Godt en halv time senere, klokken 17.50, fandt politiet flugtbilen på Holmstrupgårdvej i den vestlige del af Aarhus. Det førte til, at politiet kort efter kunne anholde føreren af bilen, som var en 18-årig mand, der havde lånt bilen af sin familie.

Den 18-årige mand vil blive løsladt i dag med adskillige sigtelser for overtrædelser af Færdselsloven, oplyser Østjyllands Politi.

Publiceret: 22. Februar 2011 10:30
Del på Facebook
Se også:
Ugens annoncer
Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Få de lokale nyheder hver dag fra
Lokalavisen.dk