112
Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ung kvinde forsøgt gruppevoldtaget af asylansøgere - politiet advarer: Gå ikke ud alene

Fire grove sexoverfald og voldtægtsforsøg får nu politiet i Herning til at advare enlige kvinder, som færdes i Hernings natteliv: Gå ikke alene og på øde steder. Aftal afhentning eller tag en taxa.

Advarslen kommer efter det seneste voldtægtsforsøg mod en 18-årig kvinde klokken 04.35 natten til søndag. I denne sag er to afghanske asylansøgere på henholdsvis 16  og 18  år blevet varetægtsfængslet i fire uger, men politiet i Herning efterlyser en tredje mand, som var med i forsøget på gruppevoldtægt af den 18-årige kvinde.

Tre mænd trak den unge kvinde ind i en port i Søndergade. De holdt hende for munden, gramsede på hende og forsøgte at trække tøjet af den 18-årige. 

Hun havde været på 'Lones Køkken' i Bredgade, og på gaden blev hun kontaktet af en mand, der ønskede en cigaret. Kvinden gik, men blev forfulgt af tre mænd til Søndergade, hvor de greb fat i hende og slæbte hende ind i porten.

De to unge afghanere blev anholdt et kvarter senere, fordi politiet var kaldt til en bar i Østergade, hvor en mand viste en kniv frem. Det viste sig, at de to afghanere på baren ifølge vidner var de samme, som havde antastet den 18-årige i Søndergade kort før.

Fremgangsmåden ved de fire voldtægtsforsøg har været nogenlunde den samme, hvor en kvinde bliver forfulgt og trukket ind i en gyde og forsøgt voldtaget. Men gerningsmændene er blevet forstyrret af vidner og er flygtet, oplyser politiet.

Del meget gerne via Facebook-opslaget under denne artikel.

 

 

Publiceret: 22. Marts 2016 12:13
¨

Spred meget gerne politiets advarsel og efterlysning

Opslået af Lokalavisen.dk på 22. marts 2016

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

Seneste 112
Tilmeld dig 112-nyhederne
Skriv din mailadresse og klik på tilmeld
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt