112
Det drejer sig om en ældre serie danske pengesedler, som er ved at udgå, bl.a. 500-kronersedler med firben på, som lå i den sorte Audi A8. Foto: Mostphotos
Det drejer sig om en ældre serie danske pengesedler, som er ved at udgå, bl.a. 500-kronersedler med firben på, som lå i den sorte Audi A8. Foto: Mostphotos
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Mysterium: Sigøjner i Audi A8 fyldt med pengesedler

Nordsjælllands Politi ønsker borgernes hjælp til opklaring af mystisk sag fra Vedbæk Havn

Kan du hjælpe med at opklare dette mysterium: Politiet har snuppet i en 32-årig sigøjner i en sort Audi A8, som var fyldt med ældre danske pengesedler og jubilæumsmønter. Der er tale om et større beløb i danske 50-, 100-  og 500-kronesedler, som er af en udgået serie. Problemet er, at politiet ikke har nogen anelse om, hvordan sigøjneren har fået fat i de mange penge. Politiet formoder, at pengene stammer fra indbrud i Nordsjælland.

"Manden blev anholdt i den sorte Audi den 15 maj på Vedbæk Havn. Forinden havde tre Roma-kvinder forladt bilen, og det fandt vidner så mystisk, at de kontaktede politiet.  I Audien, som er på udenlandske nummerplader, fandt vi to dametasker med masser af penge i udenlandsk valuta, og under en måtte fandt vi et større beløb i danske pengesedler, som  er af en serie, der er ved at udgå. Sedlerne dog stadig gangbare. Vi  fandt også tre danske jubilæumsmønter i deres originale emballage" fortæller kriminalassistent René Letvad, Nordsjællands Politi.

"Vi tror, at pengene stammer fra indbrud i Nordsjælland, og vi vil gerne have henvendelser fra folk, som mener, at det kan være deres stjålne penge. Det kan være folk, som har anmeldt, at der er blev stjålet penge ved indbrud i deres hjem, men som ikke har oplyst, at der er tale om pengesedler i en serie, som er ved at udgå. Vi vil også gerne høre fra folk, som har fået stjålet danske jubilæumsmønter" siger René Letvad.

Den 32-årige sigøjner med den sorte, pengefyldte Audi A8 har været anholdt, men er siden løsladt og stadig sigtet i sagen. De tre kvinder, som blev sat af på Rungsted Havn, har politiet ingen spor efter.

Publiceret: 14. Juli 2011 11:34
¨
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

Seneste 112
Tilmeld dig 112-nyhederne
Skriv din mailadresse og klik på tilmeld
Annonce
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt