Frokostordningen: Begyndervanskeligheder og begejstring

 Tip en ven    Udskriv    Kommentér   Del

Af Pernille Schnoor (S), formand for Børne- og Skoleudvalget:

Hvor er det dejligt at læse de rigtig positive tilbagemeldinger om Fru Hansens Kælder og frokostordningen i Ugebladet.

Men det er sjovt, at Ugebladet altid mener, at en artikel kun er god, hvis den vinkles negativt i overskriften (”Mere mad og mere variation”).

 

Lea Golodnoff, som er leder af Usserød Vuggestue, siger i artiklen med denne overskrift, at "vi er meget glade for frokostordningen. Pædagogisk er det en succes for vores børn. De spiser nu mad, som vi ikke så dem spise før.”

 

Hun siger også, at de godt kan lide, ”at det er så velkomponeret, og vi kan se, at der er tænkt over sundheden, smagen og farverne. Vi er meget glade for, at så meget som muligt er økologisk”.

 

Også Solhusets personale og bestyrelse er meget begejstrede, fortæller de i en anden artikel i Ugebladet.

 

“Jeg tænkte først, at jeg kan lave mange madpakker for 500 kroner om måneden. Men de 500 kroner er givet godt ud i forhold til, hvad børnene får. Det er frisk, lækkert og anderledes,” fortæller Charlotte Carøe, som tilbereder maden i Solhuset. Solhusets formand

 

Malene Abel Brask fremhæver variationen af maden, som ”er en meget mere varieret kost, end jeg selv kan lave. Det letter presset for forældre, for det kan være svært at lave en anderledes og spændende madpakke hver dag i en travl hverdag.”

 

I artiklen med den kritiske overskrift, er det sjovt nok netop variationen, som bliver fremhævet som et problem, fordi Ilse Karlsen og Henriette fra henholdsvis Usserødhave og Mariehøj påpeger manglen på variation. Det kunne tyde på, at der har været nogle startproblemer i forhold til både Usserødhave og Mariehøj, som naturligvis skal ordnes.

 

Jeg har indtil nu kun hørt positive tilbagemeldinger - også fra forældre. Og jeg håber derfor, at læserne af Ugebladet kan se bort fra, at man journalistisk skal vinkle artikler negativt her – uanset artiklens indhold.

 

Og at forældrene måske selv vil tage en snak med nogle af de forældre, som selv har oplevet frokostordningen. Det vil give os forældre et meget bedre grundlag for at vælge noget så vigtigt som mad til vores små børn.

Publiceret: 10. November 2011 07:00
Leveret af Ugebladet
Del på Facebook
Se også:
Ugens annoncer
Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Få de lokale nyheder hver dag fra
Lokalavisen.dk
Parse Error line 3, character 68