Her blev 45-årig kvinde voldtaget
Det var her på parkeringspladsen ved Ølstykke Station, at en 45-årig kvinde blev voldtaget af to mænd i en gruppe på tre.

Dobbelt voldtægt af 45-årig kvinde: Ingen hjælp til politiet

Nordsjællands Politi har ikke fået nogen henvendelser i sagen om den anmeldte voldtægt på parkeringspladsen ved Ølstykke Station

 Del
 Tweet

Nordsjællands Politi må foreløbig kigge langt efter hjælp til opklaringen af den anmeldte voldtægt i Ølstykke sidste tirsdag.

"Vi har endnu ikke hørt fra nogle vidner, som har set eller hørt noget," siger Henning Svendsen, som er vicepolitiinspektør hos Nordsjællands Politi.

Samtidig venter politiet på en række undersøgelser i sagen.

"Vi venter stadig på de tekniske undersøgelser, ligesom vi venter på en erklæring fra Retsmedicinsk Institut, der kan sikre DNA-spor. De resultater har vi nok om fjorten dage," siger han.

En 45-årig kvinde anmeldte sidste tirsdag aften klokken 21.11, at hun var blevet voldtaget af to mænd ved sin bil, som holdt parkeret på parkeringspladsen ved Rema 1000 og Ølstykke Station.

Politiet har følgende signalement af de tre personer, som ifølge kvinden talte tyrkisk.

Se tv-klip: Her blev kvinden voldtaget

Signalement

Den ene beskrives til at være cirka 180 centimeter høj, sidst i 30'erne, almindelig af bygning og iført en mørk hættetrøje, som var trukket ned over hovedet.

Den anden gerningsmand betegnes som kraftig bygget, sidst i 30'erne, mellem 170 og 175 centimeter høj og iført en hættetrøje.

Den tredje person er også sidst i 30'erne, cirka 180 centimeter høj, almindelig af bygning og iført en hættetrøje. Derudover havde han hvide kondisko på.

Se tv-klip: Her blev kvinden voldtaget

Publiceret: 07. November 2012 08:00
Se også:
Forsiden netop nu
Ugens annoncer
Se alle ugens annoncer