Pressefoto
Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Djämes Braun lukker og slukker på Smukfest

Det bliver Djämes Braun, der lukker og slukker for ballet søndag på årets festival, oplyser Smukfest. Djämes Braun gav et brag af en koncert op Bøgescenen sidste år og skulle egentlig ikke have spillet på Smukfest i år, men duoen havde et ønske om at donere en koncert til det helt rigtige formål.

 

Derfor har duoen besluttet at stå for den store festafslutning i Sherwood søndag aften og lade hele deres honorar gå til at støtte Smukfondens arbejde mod ensomhed og udsathed.

 

“Det har været hårdt arbejde at nå til, hvor vi er i dag, og vi var aldrig lykkedes uden støtten fra vores publikum. Sidste år spillede vi for dem fra Bøgescenen og havde vores livs fest. Den scene har været en målsætning for os fra starten af vores karriere, og det var præcist lige så magisk, som vi havde drømt om endelig at stå på den,” fortæller duoen i en pressemeddelelse.

 

“Hvordan topper man det? Det kan man ikke rigtigt. Så, da vi fik tilbuddet om at spille Smukfest igen i år i anledningen af vores 5 års jubilæum, tillod vi os for første gang at stille nogle krav: Vi ville spille på den allermindste scene, helt i øjenhøjde med vores publikum, og vi ville ikke tjene så meget som en krone på det. Pengene skal i år gå til at forsøde tilværelsen for nogle mennesker som har brug for et skulderklap og for støtte på deres vej tilbage på benene. Dem vil vi spille for i år og det glæder vi os helt vildt til.”

 

Udover afslutningskoncerten med Djämes Braun afslører Smukfest fredag morgen også navnene for yderligere en række danske navne til årets festival, blandt andre Fallulah, Specktors, Noah, Almost AC/DC, Gustaf Ljunggren Trio og Jamaika.

Publiceret: 03. Marts 2017 10:00
¨
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

Annonce
Annonce
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt