DEBAT: Frokostordning et godt tilbud

 Tip en ven    Udskriv    Kommentér   Del

Af Per Støvring Sørensen, kommunalbestyrelsesmedlem for Venstre:

Tirsdag den 7/2 havde jeg som medlem af Børne -og Skoleudvalget fornøjelsen af at deltage i kommunens præsentation af madordningen til dagsinstitutionerne.

 

Arrangementet indeholdt både præsentationer af ordningen og leverandøren, gode spørgsmål og svar til nuværende brugere og ikke mindst en buffet med smagsprøver på de ting, som børnene kan nyde godt af til deres frokost.

 

Som leverandør har Hørsholm Kommune jo valgt "Fru Hansens Kælder." Magen til ildsjæle finder man ikke alle steder. De har en klar strategi om at levere mad, der er økologisk, afvekslende, til tider udfordrende men ikke mindst utrolig lækker.

 

Det var en fryd at se flere af de tilstedeværende børn nærmest løbe raid mod buffeten og tage flere gange af udbuddet og høre mere end en gang "Mor, fiskefrikadellerne er meget bedre end dem, du laver......"

 

De institutioner, der allerede er med i ordningen, gav alle udtryk for, at det bare fungerer. Børnene får god og afvekslende mad, hvor der hygges om spisningen. Flere forældre stillede spørgsmål til institutionerne om, hvordan det fungerer i hverdagen både hjemme, og når de skal på tur, og alle svar var positive både i indhold og ånd.

 

Det er jo inden for de næste par uger, at forældrene skal bestemme, om de vil være med i ordningen, og jeg kan kun anbefale, at man seriøst overvejer en positiv tilbagemelding.

 

Der er naturligvis en omkostning forbundet med dette, men det skal jo holdes op imod, at man ikke længere skal bekymre sig om at lave madpakker hver dag, og at ens børn sandsynligvis får en mere afvekslende frokost end de sædvanlige tre-fire klemmer.

Publiceret: 11. Februar 2012 06:00
Leveret af Ugebladet
Del på Facebook
Se også:
Ugens annoncer
Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Få de lokale nyheder hver dag fra
Lokalavisen.dk