112
Arkivfoto.
Arkivfoto.

37-årig kvinde havde sex med menneske-skelet: "Jeg er nekrofil"

 Tip en ven    Udskriv   Del

En 37-årig kvinde er tiltalt for at have dyrket forskellige former for sex med skeletter og skeletdele, som hun opbevarede i sin lejlighed. Kvinden mener ikke, at hun har gjort noget ulovligt, men hun erkender, at hun er nekrofil og meget optaget af døden og døde mennesker.

Det er i retten i Göteborg, det makabre drama udspiller sig. Sagen har vakt stor opsigt i de svenske medier.

Kvinden er blevet mentalundersøgt, men hun har ingen psykiske lidelser.

Ifølge den svenske telegrambureau TT blev der i kvindens lejlighed fundet et næsten komplet skelet, seks kranier, andre skeletdele, nogle blev opbevaret i en fryser, fotos af kirkegårde, gravpladser og lighuse. Hertil kommer forskellige former for værktøj, bor og pandelamper. Der blev også fundet billeder, hvor den tiltalte kærtegner kranier og skeletdele. Den del af sagen, som omhandler sex med skeletter eller skeletdele, er dog hemmeligstemplet, skriver TT.

Kvinden har også købt og solgt kranier og skeletdele. Hun har selv forklaret, at det er sket via nettet, hvor et menneskekranie kan købes for omkring 5.000 kroner.

På kvindens computer har politiet fundet en beretning fra kvinden, som hun har givet overskriften "Min nekrofili". Her fortæller hun om sin besættelse af døden og døde mennesker fra hendes tidligste barndom. Hun kunne eksempelvis godt lide lugten af døde dyr, og da hun kom i puberteten fik hendes følelser for det døde også en seksuel retning.

Oprindeligt og mens politiet efterforskede sagen, var kvinden også sigtet for mord, men nu går tiltalen på forstyrrelse af gravfreden og usømmelig omgang med lig, som i Sverige kan give op til to års fængsel.

Se billedgalleriet herunder med fotos af, hvad politiet fandt i kvindens lejlighed. Advarsel: Stærke billeder

Publiceret: 20. November 2012 14:55
Del på Facebook
Se også:
Seneste 112
Ugens annoncer
Se alle ugens annoncer
Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Få de lokale nyheder hver dag fra
Lokalavisen.dk