16-årig Nivå-dreng anholdt for voldeligt røveri mod pengetransport

 Tip en ven    Udskriv   Del
Af Claus Beyer

Tirsdag aften blev Post Danmarks pengetransport udsat for et voldeligt røveri ved SuperBest i Nivå af to unge gerningsmænd, hvor Nordsjællands Politi i går anholdt den ene på en privatadresse i Nivå.

 

Den anholdte er en 16-årig dreng, som ikke tidligere er kendt af politiet.

 

Klokken 17.49, tirsdag aften, blev Post Danmarks pengetransport overfaldet ved Nivå Center af to hvidklædte mænd. Chaufføren af pengetransporten havde lige afhentet dagens omsætning fra postkontoret i SuperBest, da han blev overfaldet af de to mænd, som begge var iført to hvide overtræksdragter og hvide masker.

 

Ved overfaldet blev chauførren slået med et jernrør, og det lykkedes de to røvere at slippe af sted med to værdikufferter.

 

De to røvere stak af fra gerningsstedet til fods, men politiets hunde fandt de to værdikufferter under nogle buske på stisystemet i retning mod Nivå Centralskole, og Nordsjællands Politi oplyser, at det ikke er lykkedes de to røvere at åbne værdikufferterne.

Pressekoordinator, Henrik Suhr, hos Nordsjællands Politi fortæller:

 

”Den 16-årige Nivå-dreng blev i går morges (torsdag den 19. januar red.) anholdt i Nivå på en privatadresse, og han blev efterfølgende fremstillet i grundlovsforhør for lukkede døre af hensyn til den videre efterforskning af sagen.”

Henrik Suhr har ingen kommentar til, om der er en ny anholdelse på vej, men hans sluttede af med at fortælle, at den 16-årige Nivå-dreng blev varetægtsfængslet i fire uger.

 

Fire uger som den 16-årige skal tilbringe på en lukket institution for unge under 18 år.

Publiceret: 20. Januar 2012 13:00
Leveret af Uge-Nyt
Del på Facebook
Se også:
Ugens annoncer
Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Få de lokale nyheder hver dag fra
Lokalavisen.dk